Getuigenis van een klant

“Al vele jaren ben ik trouwe klant bij Neolabo. Van bij de start was het contact met de vertegenwoordigers en de interne personen zeer goed. Het hechte team zorgt er steeds voor dat ik mij thuis voel in deze firma. In een familiale sfeer blijft men altijd correct, wordt er geluisterd naar de klant en probeert men altijd vlug van dienst te zijn.

Neolabo biedt voor mij ook de nodige ondersteuning die ik verwacht van mijn leverancier. De beschikbare marketingtools op de website zijn heel handig . Je ziet dat hier veel energie naartoe gaat, wat ons als instituut alleen maar ten goede komt. Je gaat naar de website en in enkele klikken heb je al een kant-en-klare publiciteit die je onmiddellijk kan afdrukken. Wil je liever zelf iets in elkaar boksen, dan heb je ook de visuals en logo’s van je merk onmiddellijk beschikbaar. Prachtig toch!

Ik vind persoonlijk dat Neolabo zich dan ook sterk onderscheidt van andere leveranciers. Niet alleen het familiale karakter van de firma, maar ook de extraatjes die je als klant kan krijgen vind je niet overal terug. Zo zijn opleidingen altijd gratis te volgen, zowel basisopleidingen als meer specifieke opleidingen. Ook heb ik al enkele keren kunnen genieten van een leuk reisje naar Milaan na het behalen van een vooropgestelde doelstelling.  

Tot slot wil ik mij nog richten tot het volledige Neolabo team. Jullie zorgen er steeds voor dat iedere klant zich welkom voelt, zowel telefonisch als bij persoonlijk contact, en jullie staan altijd klaar om de klant zo snel mogelijk te helpen. Ik mag zeker ook het personeel in het magazijn niet vergeten, want zij zorgen er immers voor dat mijn bestellingen op een nette manier worden geleverd. Doe zo verder!”

Mathijs Nadia

Esthetica Nadia te Sint-Truiden

www.esthetica-nadia.be