Dot Shock! De nieuwe lente make-up van Pupa

Dot Shock: de nieuwe vrouwelijkheid van PUPA!

Een modern en ultra vrouwelijk kleurenpalet samengesteld uit zachte en intens dramatische tinten en innovatieve en tegelijk comfortabele texturen. Lippen worden omhuld met heldere en pure kleuren, de ogen zijn helder met matte grafische details en de wangen zijn opgelicht met kostbare veelkleurige parels voor een geraffineerde look. Het contrast tussen mat en glanzend creëert een dynamische kleurenspel op de nagels. Voor een frisse, glamoureuze en grafische look!

De producten

Het schitterende DOT SHOCK palet met vijf oogschaduwen met een zijdezachte smeltende texturen, combineert de blending en de kleurafgifte van een poeder, met de kwaliteit van een crème voor een “liquid powder” effect. De hoge concentratie van pigmenten geeft een onmiddellijk pure en heldere kleur gedurende de ganse dag. Twee Limited Edition paletjes met vijf perfect matchende kleuren in perzik en roze tinten.

VAMP! STYLO LINER in de gloednieuwe kleur “Creamy Chocolat” is een eyeliner met een licht, lang houdbaar en comfortabel make-up resultaat. Deze pen garandeert een onmiddellijke en zuivere kleurafgifte. Met de fijne en zachte applicator van deze eyeliner kan je een fijne en uiterst precieze lijn trekken langs de buitencontour van het oog.

De vier nieuwe ultra frisse en vrouwelijke Limited Edition kleuren van de MISS  PUPA lippenstift bezitten een innovatieve gelstructuur die de lippen meer volume geeft en de natuurlijke kleur verbetert met een kristallijne afwerking.

DOT SHOCK BALMY GLOSS, een glanzende glossy effect lipbalsem, een exclusieve formule met het omhullende gevoel van een voedende olie en het ultra-shiny effect van een gloss in één product. Het is verrijkt met special pigmenten dat reageren naargelang het pH niveau van de lippen om de natuurlijke kleur te versterken. Twee subtiele en klassevolle kleuren, voor een uniek “op maat gemaakt” resultaat dat verandert naar gelang wie het product gebruikt.

Parels worden verrijkt met minerale poeders in de DOT SHOCK BLUSH multicolor Parelblush voor  een perfecte kleurafgifte en een vederlicht gevoel op de huid. De ultrafijne textuur laat zich gemakkelijk mengen en is uiterst comfortabel. De glamoureuze harmonie van roze en koraaltinten met een stralende glans doet de natuurlijke kleur van de wangen herleven en zorgt voor een frisse gezonde gloed. Vier verschillende verfijnde kleuren in één product, voor een geraffineerde look.

De matte nagellakken LASTING COLOR VELVET MATT zijn technische hoogstandjes met speciale harsen die voor een perfecte hechting en een lang houdbare matte afwerking zorgen. PUPA nagellakken staan garant voor een sterk gepigmenteerde en uniforme kleur. De twee nieuwe pasteltinten zijn perfect te combineren met de twee glossy LASTING COLOR GEL DOT SHOCK om een ​​contrasterende French Manicure of Nail Art te creëren.