De 10 pijlers van Sol'Esta

Filosofie

Sinds 2006 brengt Sol’Esta je via een holistische reis naar het hart van de Japanse cultuur met invloeden van de Indische ayurvedische verfijning.

Doeltreffendheid

Als trendsetter in de wereld van de schoonheidsverzorgingen, is Sol’Esta steeds op zoek naar doeltreffende producten met natuurlijke ingrediënten, niet-irriterend en non allergeen.

Wegdromen mét resultaat

Elixirs met relaxerende en ontspannende eigenschappen, subtiele bloemengeuren, fruitige cosmetische cocktails.

Fair trade

Sol’Esta engageert zich voor het natuurbehoud en doet dit via fair trade in Indonesië met de handgemaakte kaarsen, kommen en spatels vervaardigd uit kokosnoten.

Evenwicht

De kunst om het juiste evenwicht te vinden in de producten en de verzorgingen, hierbij ook lettend op details, geïnspireerd op bewegingen en tradities uit het verleden.

Gamma

Een uitgebreid gamma voor gelaat en lichaam uit de 5 continenten.

Opleiding

Alle verzorgingen, massages en rituelen worden je aangeleerd tijdens onze verschillende opleidingen. De trainsters zijn opgeleid door de creatrice om de waarden en de integriteit van iedere verzorging en ieder ritueel te behouden.

Kwaliteit van onze service

Sol’Esta biedt je vele mogelijkheden. De kwaliteit van de producten, de massages, de verzorgingen, … zijn ontstaan uit diepgaand onderzoek en verzekeren je succes.

Gepersonaliseerd

Een aangepaste verzorging voor ieder huidtype. De huid verandert voortdurend. Sol’Esta helpt je hierbij de juiste keuzes te maken met natuurlijke ingrediënten en extracten.

Samenwerking

Vandaag werkt Neolabo in volledige samenwerking met de creatrice en een wetenschappelijk team om de oude tradities aan te passen naar onze moderne wereld voor een totale doeltreffendheid.

De samensmelting van de beste verzorgingen en rituelen uit de oudheid met die van onze moderne wereld.