alessandro International - We Love Macarons

Ze zijn klein, kleurrijk en onweerstaanbaar: macarons!
Met WE LOVE MACARONS biedt alessandro een beschermende handcrème in drie fantastische geuren: strawberry, pistachio en lemon.

Deze zoete macarons zijn uiterst verslavend! Gemaakt van lichte, krokante meringue schelpen en botercrème zijn ze de trendy snoepjes voor de lente. Maar ze zijn nu niet enkel in de wereld van het bakken populair, ze veroveren ook de harten van alle beauty fans.

Alessandro International heeft een nieuwe, unieke handcrème ontwikkeld met speciaal geselecteerde ingrediënten en subtiele macaron aroma’s. Hyaluronzuur en karité boter hydrateren de handen en maken ze fris en gezond. Olijfolie beschermt en herstelt de nagelriemen. Een extra dosis verzorging voor zachte gladde handen en mooie nagels! De WE LOVE MACARONS collectie ziet er niet alleen lekker uit, maar ruikt ook heerlijk naar aardbeien, pistache en citroen.

Deze collectie handcrèmes is ook beschikbaar in 100ml pot met spiegeleffect. 

In de WE LOVE MACARONS collectie heeft alessandro International ook een leuke Nail  Polish & Care set gecreëerd: WE LOVE MACARONS Strawberry Hand Cream (10ml), samen met de Nail Polish kleuren Happy Pink en Just Joy.