alessandro - Ice Bear

Bescherm je handen en nagels tegen de winterkoude met de limited edition producten van de Ice Bear collectie

Wie houdt er niet van deze geweldige poolberen?! Vechtend tegen koude temperaturen, passen ze zich aan aan hun omgeving. De nieuwe Ice Bear kerstcollectie van alessandro International belooft dezelfde impact met maximale bescherming voor de gevoelige winterhanden.

De klimaatsverandering is tegenwoordig een globaal topic waarbij we vooral gefascineerd kijken naar de poolberen. Hoe zij zich aanpassen aan de koude temperaturen is ongekend. Daarom kiest alessandro International dit jaar voor de ijsbeer als symbool voor de kerstcollectie voor handverzorging: een zachte bescherming voor handen en nagels.

Odoo image and text block

Ice Bear Hand Cream

Wanneer het kouder wordt, is een goede verzorging en bescherming essentieel voor zachte handen tijdens de ijskoude winter. Met ingrediënten als karitéboter en kokosnootolie wordt de droge huid gevoed en gehydrateerd. De rijke textuur smelt op de huid, net als ijsblokjes, waardoor ze zijdezacht aanvoelt. Een fruitig parfum van sinaasappel, zoete vanille en muskus geeft deze collectie een unieke geur.

Deze limited edition handcrème is beschikbaar in 50ml en 15ml, in exclusieve ijsblokvorm. Een perfect kerstcadeau!

Odoo image and text block

Ice Bear Care & Gloss

Voor de ultieme verzorging en glanzende afwerking na een Striplac manicure, heeft alessandro International de Striplac Care & Gloss pen ontwikkeld. Deze intense behandeling voor nagels en nagelriemen is verrijkt met bijenwas, vitamine E en biotine. Ook nu tijdelijk beschikbaar in de Ice Bear collectie.